Tuesday, April 22, 2014

Jangan Jatuh Cinta

                               
BAB 1          BAB 2          BAB 3          BAB 4          BAB 5
BAB 6          BAB 7          BAB 8          BAB 9          BAB 10
BAB 11        BAB 12        BAB 13        BAB 14        BAB 15
BAB 16        BAB 17        BAB 18        BAB 19        BAB 20
BAB 21        BAB 22        BAB 23

 Kata AH : Terima kasih kpd semua rakan2 pembaca yg selama ini memberikan sokongan dan menanti JJC dengan penuh sabar. Semoga ia sebuah penantian yang berbaloi. AH tunggu komen dari semua pembaca dengan penuh debar. Kalau ada kesempatan jemput semua untuk bertemu dengan AH pada 26 April dr jam 10 pagi-1 petang di PBAKL. Salam Sayang. Jumpa karya yang lain. Insya'Allah.

21 comments:

shzakiah said...

InsyaAllah dpt peluk JJC. Suka cite Adah knp e-novel Sekali diblockan.

fara said...

K Adah!!! Finally JJC kluar time klibf.. Hehehe..
Xcitednya!! Mcm tau2 je fara nk tnya psal JJC nanti kt klibf..
Tup2, mmg kluar.. Hehe.. Nanti kita jmpa ya.. =)

chah husain said...

26/4 ke, alahai..mmg tak dapat berjumpa la dgn adah
tahniah utk kelahiran baby baru adah ini ya :)
mode: teruja utk mendapatkan ana, afdhal dan naim

Adah Hamidah said...

Alhamdulillah. Terima kasih shzakiah. Hi3. Harap shz terus sukakannya. Owh.. pihak2 berwajib minta adah block utk sementara waktu. Jd dgn berat hati terpaksalah adah block kan.. huhu.

Adah Hamidah said...

Hi fara. Alhamdulillah. Hope to see u soon. He3 lama xdgr khabar dia.. kira akak selamat dr pertanyaan tu la ek.. he3 Insya'Allah akak tunggu fara nanti.. ♡

Adah Hamidah said...

Ye ke.. huhu. Teringin nk jumpa chah. Insya'Allah semoga satu hr nanti kita dipertemukan ya. Terima kasih atas sokongan chah yg tak putus2. Utk komen2 yg banyak membina penulisan adah. Harap chah terus sudi menyokonga karya2 adah. Hi2 slmt mmbaca jjc. Adah tunggu full review drpd chah dgn penuh debar. He3 hrp chah sukakannya. ♡

Anonymous said...

Kak adah macam mana nak beli online novel JJC ni ??

Anonymous said...

Kak adah macam mana nak beli online novel JJC ni ??

Adah Hamidah said...

Insya'Allah boleh order dgn karya seni dik. Masuk web karya seni ya. Insya'Allah ada diskaun. Terima kasih utk jjc ya.

דף ראשי מוסדות וקישורים תומכים תרמו תכנים לאתר חינוך תרבות וחברה חוגי פיוט יהדות פיוט מוסיקה פייטנים ומוסיקאים רשימה כללית קהילות ישראל מאגר הפיוטים והלחנים | ,תואובמ ,םינויע הגיונות | קהילות שרות | פיוט השבוע 12 פיוטים נבחרים | שלח לך פיוט | מה חדש באתר | מוסדות וקישורים לוח מודעות ואירועים | רשימת תפוצה | כיתבו אלינו | אודות האתר החיפוש באתר זה הוא בשיתוף said...

hmm

Anonymous said...

Kak saya dah seronok baca online tapi rupa2nya tak sampai habis.. sampai saya cari kat kedai dah 3 kedai saya cari tak jumpa plak,aduhai dah best2 baca tapi tak habis plak..

Anonymous said...

Maksud saya kedai kat Brunei sebab saya org Brunei :)

arshe hasni said...

Sy dah pun habis membaca jjc...penulisan kreatif Dan Japan cerita yg sangat menarik..pasti nukilan Adah Hamidah akan dtg terus saya jadikan koleksi...thumbs up..bakat yang hebat..

Adah Hamidah said...

Alhamdulillah terima kasih dik sudi mmbaca jjc. Kat Brunei eh, Insya'Allah utk mudah adik boleh terus order dgn penerbitan karyaseni. Ada diskaun. Insya'Allah cepat smpai. Smoga dpt peluk jjc cpt2. Thnks again. Akak tunggu review dr Brunei ya.. ♡♡♡

Adah Hamidah said...

Assalamualaikum arshe... thnks akak ucpkan buat arshe krn sudi membaca jjc. Terima kasih krn menerima jjc seadanya. Akak mohon maaf utk kekurangan2 yg ada ya. Thnks 4 ur big support. Appreciate. ♡♡♡

Bella Daud said...

citer yang sangat2 lain dari yang lain ....macam2 rasa ada di dalamnya....cinta yang datang tanpa disedari ...menggamit rasa cemburu yang tak bertepi....apa pon bahagia sentiasa menanti bila cinta datang dari Ilahi....besttttttttttt.....

Anonymous said...

Yeayyy...br hbih bc novel JJC ni...best sgt !!! Gud job cik Adah Hamidah...mmg bbaloi bli novel ni...

Farah Huda said...

Novel ni ada berapa bab?

sutoro said...

wah kerennn

Anonymous said...

Assalam kak adah.
Mmg best novel ni. Alhamdulillah novel ni sarat dgn nilai2 agama. Jika Allah mahu sesuatu kebaikan buat hambaNya, Allah memberikannya kesusahan. <3
Thumbs up kak adah. Patut adaptasi novel ni.
Hehehe..teruskan menghasilkan karya2 yang hebat dan manfaat.

nissan said...

novelnya keren nih kayaknya..

Post a Comment