Tuesday, September 6, 2011

Anda Ingin Memiliki Novel JAUH DARI CINTA?

Assalamualaikum & Salam sejahtera...

Mampukah Nysa membawa Lily kembali ke dalam hidup Aqil? Benarkah Aqil langusung tidak pernah dapat menerima Nysa lebih daripada seorang 'adik'? Anda ingin tahu kesudahan kisah Nysa dan Aqil?  Berita gembira buat rakan2 pembaca yang sudah lama menunggu Jauh Dari Cinta. Anda boleh mula membuat tempahan secara online melalui laman web KARYASENI pada hari JUMAAT (9/9/2011). Selamat membaca dan jangan lupa kirimkan komen anda kepada AH untuk AH baiki lagi mutu penulisan pada masa akan datang. Terima kasih buat semua yang sudi memiliki JDC. Semoga JDC menjadi salah sebuah koleksi kesayangan anda. Special utk anda, trailer JDC untuk tatapan semua. 

video

16 comments:

Anonymous said...

mmg dah xsabar nk taw kesah ni... da wat bayaran pon kat karyaseni!!!! caiyik..caiyok...

nik

fara said...

lg 2 hari...!!!! eksaited giler da ni...
sebak pulak tgk all da bears pnya reaction..
mcm mana la hati nisa yg sbnarnya kan..
gud job kak.. =)

blinkalltheday said...

xsabarnye laaa nk tggu..nysa oh nysa..

Anonymous said...

alaa.nak jugak!! bila nk dipasarkan ke kedai2 buku?? saya susah laa nk tempah secara online nie..huhu....anyway,citer ni memng best!! memang sedih arrr dgn nasib nysa...sgt geram dgn aqil

nadiah_abdllah said...

saya dah order dah. hehehe. punyalah tak sabar.

Adah Hamidah said...

Nik : terima kasih. Semoga terus sukakan JDC :)
Fara : he3 paling setia menanti JDC. Semoga bpuas hati... terimalah JDC seadanya ek... :)
Blinkalltheday : Blink oh Blink... hi3 semoga JDC menjadi koleksi kesayangan Blink :)
Anoonymous : Insya'Allah dalam pertengahan bulan 9 ni dah boleh cari di kedai2 buku.. terima kasih dr hati AH :)
Nadiah : He3... smoga Nadiah terus mengingati kisah Aqil dan Nysa selamanya... Semoga sukankan JDC. TQ
Semua : terima kasih atas sokong anda semua. :)

Salhah Suhot said...

ingat nak beli yang ada signature AH..hehe

Anonymous said...

dik..akak bukak laman web karyaseni nak wat bayaran online..tp x de pun iklan JDC nie...huhuhuuu

Puteri Balqis said...

harap sya ada masa leh baca novel2 ni.. :(

Adah Hamidah said...

Salhah : He3 boleh order dgn karyaseni, Insya'Allah adah tandatangan Adah. Thnks Salhah :)
Anonymous : Akak, srg KS dah update, akak dh boleh order sekarang. Terima kasih atas sokongan akak :)
Pu3 Balqis : He3 Insya'Allah... semoga kesempatan itu selalu ada. Thanks Balqis ;)

Nurul QisDhira said...

mmg saya akn bli novel ni..
dh baca kat blog kak AH..
mmg sedih...
x sabar saya nak tau ap kesudahannya...
harap2 novel ni segera ad kat pasaran..

sally liza said...

dh beli...dh baca...huhuhu...sedih...

Salhah Suhot said...

ala...saya kena tunggu hujung bulan..baru boleh beli...T-T

susi said...

tak sia2 beli....good job...nice ending...olahan jalan citer juga bagus..teruskan usaha

Anonymous said...

salam,saya dah beli hari ni.dlm proses utk mengkhatamkannya..hehe

Anonymous said...

dah beli dari karya seni..tapi x dak feedback pon..mmg dia tos pos ke atau mcm mana?

Post a Comment