Tuesday, March 20, 2012

Karya Terbaru

Assalamualaikum & Salam Sejahtera.

First of all, AH nak ambil kesempatan ini utk mengucapkan jutaan terima kasih buat semua rakan2 pembaca yang mendoakan AH sempena ulangtahun kelahiran AH semalam. Terima kasih atas doa semua. Dalam pada tu, ramai yang bertanya karya terbaru AH. Terima kasih sekali lagi kerana sudi untuk terus memberikan sokongan kepada AH dalam bidang ini. Anda semua adalah kekuatan AH. Jadi AH buat keputusan untuk berkongsi bab-bab awal karya terbaru AH melalui blog AH pada setiap hari ISNIN, bermula 26 MAC 2011. AH attachkan sekali cover sementara (coz Insya'ALLAH kalau dicetak, pasti covernya akan bertukar). Mudah-mudahan, karya kali ini juga mendapat tempat dan ruang di hati rakan2 pembaca yg AH kasihi sekalian. Mohon komen dan tunjuk ajar andai ada kekurangan dalam karya ini ya. Jumpa Minggu depan.



P/S : Buat anda yg masih belum download ADH-PDF, sila KLIK SINI untuk download.  Buat anda yang dah download tapi gagal, boleh emailkan kembali email add kepada AH. Actually, AH pun hadapai masalah dgn email ni, asyik error ja. Jadi utk memudahkan semua, boleh terus download ya. Anything, let me know yeah... <3<3<3


Salam Sayang Dari Hati,
Adah Hamidah

9 comments:

fara said...

yess!! finally.. Hehe..
xsabar tggu crita baru akak..
Gud luck k Adah..!! =)

mardhiah said...

akak..saya x boleh download..yang sebelum ni pun x boleh..sedih :(
maybe akak boleh try upload selain menggunakn ziddu..ni email saya : cheer_friend@yahoo.com...terime kasih k Adah...

Anonymous said...

salam..bestnya...teruskn berkarya....semua karya adah ckp best...akak suka sgt....

Ema Emaharuka said...

Yeah, sukenya ada n0vel baru,
tak saBar menungGunya..:)

canim said...

suke2...harap yg ni nnt dpt dibukukn juga....

Salina Azni said...

tk leh download..dh cuba berkali2...huhuhuhu.... nina_falina@yahoo.com.sg

ieda ismail said...

x sabar nk tggu karya terbaru..Semoga karya yg terbaru ni setanding ngan karya2 sebelum ni

Kiki Zarime said...

saya pon dh try dwnload....x dpt..
grayffin_door@yahoo.com

Cik Anne Cherry said...

bila akak turun pesta buku yer?

Post a Comment