Sunday, March 18, 2012

Ada Di Hati - PDF Version

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Untuk pengetahuan semua rakan pembaca, AH telahpun mengemailkan ADH-PDF kepada semua rakan pembaca yang ada membuat permintaan. Walau bagaimanapun, tidak semua yang berjaya menerima email yang dihantar oleh AH. Mungkin terdapat masalah teknikal yang AH sendiri tidak dapat kenal pasti. Oleh yang demikian, bagi rakan-rakan yang masih belum menerima ADH-PDF, AH sertakan link di bawah, untuk memudahkan semua mendapatkan ADH-PDF. Buat yang berminat, silalah download ADH-PDF dengan KLIK pada LINK ADH-PDF yang Ah sertakan di bawah. Terima Kasih.



TERIMA KASIH buat semua yg sentiasa menyokong AH.

Salam Sayang Dari Hati,
Adah Hamidah

36 comments:

faizah said...

Terima kasih, Adah Hamidah!

Hajar said...

Terima kasih Adah. :)

Adah Hamidah said...
This comment has been removed by the author.
Adah Hamidah said...

faizah & Hajar : Sama2 Terima kasih juga buat anda kerana sudi memiliki ADH-PDF. Semoga sukakannya..

Anonymous said...

Yeay !! Thanks k. Adah ! Happy ! Dh dwnlod dh.sat g nk bace

Anonymous said...

Kalo boleh, bukukan la.. Nak wat koleksi.

nhaz said...

slm.adah, sy x dpt download la. knape ye?

NAISMA said...

dah download. terima kasih Adah Hamidah...:)

Anonymous said...

assalamualaikum
sis, tak dapat download :( sedih
boleh tolong email kt saye?
nahlahssanusi@gmail.com

Anonymous said...

salam, sis sy x dapat download? boleh x tlg emailkn? lynn_preciousgem@yahoo.com

angkut said...

tq kak adah....

aini said...

tq kak adah...dh download & x sabar nak baca sampai abis.....

Adah Hamidah said...

Buat Semua: mmg ADH tidak dibukukan, utk bacaan semua...
NAISMA : sama2 selamt membaca ;)
Nahla : nanti adah emailkan.. :)
Lynn : nanti akak emailkan ya.. ;)
angkut : sama2..
aini : terima kasih. selamat membaca.
SEMUA : semoga sukakannya... ;)

Anonymous said...

x leh nk download lah adah...
adah tlg email ye.. feeza_18@hotmail.com

TQ.

airina said...

Salam kak,
Saya dah download cerita ni. Baru habiskan tadi. Memang best. Tapi harap akak tak marah la ye sebab saya ada masukkan e-book ni dalam Goodreads(GR).
Ini linknya:-
http://www.goodreads.com/book/show/13553629-ada-di-hati

Kalau akak keberatan, boleh beritahu nanti saya remove daripada GR. Thanks!

Adah Hamidah said...

airina : terima kasih sudi mmbaca ADH. akak tak ada masalah. Mmg ditulis utk dikongsikan bersama dgn yg lain.. thnks ya :)

Adah Hamidah said...

Okay... nanti adah send ya... :)

Anonymous said...

Akak, saya pun tak boleh download, selalu je corrupt. boleh kirim ke email saya tak kak? at ummuruman@gmail.com
Terimakasih kak :)

Anonymous said...

kak,x leh download la..
blh x email??? is_kay510@yahoo.com

Anonymous said...

a million thanks Adah
che`leen

Qaesha said...

akak email kat sya juga ok :) queenqaesha@rocketmail.com. waiting~

Anonymous said...

Adah...sya pun x leh buka.
haziah.faizah@gmail.com

Adah Hamidah said...

ok.. nanti akak emailkan ya :)

Adah Hamidah said...

x bleh ek? orait... nanti akak emailkan... :)

Adah Hamidah said...

u're welcome... ;)

Adah Hamidah said...

orait Qaesha... nanti email dr akak ye.. :)

Anonymous said...

Adah, sya bg salah emai. Tolong email sya PDF tu yer.. x boleh buka ar
haziaf.faizah@gmail.com

Anonymous said...

salam kak,xleh download la..blh emel x?masyimalo85@gmail.com. Thanks a lot!!

Anonymous said...

akak, thanks...:)

[ VaMpIrE ! ! ! ] said...

salam ...akk tlg hantar kat sye
princess_imah2007@yahoo.com
xley download punnn:( :( :(
pppleeezzz

ieda ismail said...

Assalam...

Thanks Adah.akhirnya pat gak PDF =))

Anonymous said...

salam..
thankz Adah...
agaknye ada lg x citer2 y akn dtg dibuat dlm bntuk PDF nie...rasanye kalo kne byr sikit pn xpe kot..hehehe...

-yayo

Anonymous said...

akak....dah try download tapi tak dapat...
boleh email kat saya?
qylah_9@hotmail.com
waiting:)

C'wanrzzwt said...

adah dear..blh emelkan pd sy x? teruja btl nak mmbacanya. cwanrzzwt@gmail.com. tq

Anonymous said...

nk juga!
najat95@gmail.com

Anonymous said...

Assalam...akak kawan sy ckp novel ni best tp sy dah try bnyk kli download tp x boleh..nak minta tolong emelkan pd sy boleh?? norhayatirazak99@gmail.com ..tq akk :)

Post a Comment