Tuesday, June 14, 2011

Menanti Semua Pembaca

Assalamualaikum & salam sejahtera kepada semua pengunjung blog AH. Terima kasih kerana tetap sudi singgah ke blog AH. Alhamdulillah, AH telahpun menyusun jadual karya AH yang bakal AH kongsikan di blog AH ini. Semoga karya-karya yang bakal menyusul ini mendapat tempat di hati semua pembaca setia karya2 AH. Siapapun anda, dimanapun anda, Terima kasih atas sokongan yang menjadi tulang belakang AH untuk terus berada dalam bidang penulisan ini. Terima Kasih!


Khas buat pembaca setia yang merindukan Ra'if Arjuna dan Puteri Mahkota Nur Shaafiah. Nantikan karya ini pada 30 JUN 2011. Selami perasaan Ra'if Arjuna yang tidak pernah diketahui sebelum ini. 

___________________________________________________________Istimewa buat pembaca tegar JDC. Nantikan kisah zaman universiti antara Nysa Sakinah dan Farish Aqil. Sama-sama selami kisah suka, duka mereka berdua. Akan menemui anda pada 5 SEPTEMBER 2011.

___________________________________________________________E-Novel terbaru daripada saya akan mula menemui anda pada 30 SEPTEMBER 2011. Sebuah kisah santai untuk hiburan semua. Jangan lupa temujanji kita.


Sekian saja jadual karya AH untuk dikongsi bersama semua rakan pembaca. Selamat membaca!


Salam Sayang,

3 comments:

blinkalltheday said...

wahh,besttt..ade jauh dari cinta versi cerpen lah..xsabar nak baca..

sofi said...

kak sofi dah tak sabar ni...

ASIMAHlah said...

waahhh! jauh dari cinta tu tak boleh cepatkan kee? :( best sgt!

Post a Comment